fredag 23 oktober 2009

Trevlig helg!

Fort försvann den arbetsveckan, så snabbt att jag knappt kan njuta av att det är helg. Jag måste jobba. Men helgen bjuder på lite avkoppling också. Ikväll ska jag till syrran Jenny och fira min systerdotter som har fyllt 11 år. Trevligt! På söndag är det makens tur att sjunga med sin kör. Också trevligt! Lite familjemys ska vi också hinna med. Och sonen ska få nya skor. Det kanske slinker med ett par till mig också. Det skulle höja humöret ett snäpp. :)

I helgen lägger jag upp reportaget från vårt hem. Det publicerades förra veckan i VK (Västerbottens Kuriren) i Hus och hem-bilagan. Det var läskigare än jag trodde att se sitt hem på bild i tidningen. Nästan alla i Umeå läser nämligen den tidningen. :) Tänker man på att 93 000 läsare tittat in i ens hem, så känns det lite skumt. Man har ju vissa krav på sig när man arbetar som inredare, som ni förstår. Den här bloggen kan man även läsa på vk.se. Där är layouten lite annorlunda. Här hittar ni den. Jag önskar er en riktigt fin helg! Y

Bild från VT Wonen.

7 kommentarer:

Pethra på Design och Inredningsbloggen sa...

Jag kan relatera till den där läskiga känslan. :) Ser fram emot att få se reportaget. Trevlig helg till ig också! Kram.

purple area sa...

Vet hur det känns. Ser fram emot att få se bilderna. Hoppas du får en mysig helg!

HELLO TIGER! sa...

Åh, jag vill se bilderna också! Kommer de att ligga på nätet?

Fantastiskt fin gungstol på bilden förresten. En sådan vill jag slå mig ner i idag.

Irma sa...

Nämen... vilken gungstol!!!!
Hittar inte bilden på sköna hem, är det under inredning eller kanske inredningsreportage man kan hitta den?

Mvh I (Trogen bloggläsare)

Annika sa...

Irma: Jag tänkte först visa en bild från Sköna Hem, men bytte bild. Glömde tyvärr ändra länkningen. Bilden kommer från holländska VT Wonen - inte Sköna Hem. Nu har jag ändrat.

Gungstolen är jättefin! Det går att få tag på liknande gungstolar i Sverige, om man har tur. Kolla Blocket och auktioner. Roligt att du gillar bloggen!

Jessica sa...

Jag vet hur det känns! I förrgår var de här från tidingen och gjorde ett fotorepotage från vårt hem, dessutom filmade för lokaltv vilket gör mig högröd bara jag tänker på det. Usch, jag vet inte om jag kommer våga se det när det är klart!

Ha en riktigt trevlig helg!

//Jessica

Malin sa...

Reportaget är säkert jättefint - men visst kan jag förstå den läskiga känslan.

Ha en skön helg!

PS. Gillar verkligen inredningen på bilden. DS