måndag 23 november 2009

Frosta Design

Jag fortsätter med mina hantverksinlägg, som samtidigt är julklappstips. Frosta Design har figurerat flitigt i media det senaste året. Inte konstigt med en sådan bra och originell affärsidé; virkpaket. Varje virkpaket innehåller trikåtrasor, virknål och en beskrivning + en virkskola där man lär sig det som behövs för att sätta igång. Trikåtrasorna är en spillprodukt från trikåindustrin. Korgen ovan är en fin höstnyhet. Y

Pressbild från Frosta Design. Foto: Henrik Bodin.

8 kommentarer:

Malin sa...

Underbar idé för dem som inte har tummen mitt i handen. :-)

Wilma sa...

Så kul att du lyfter fram Frosta - just korgen du visar kom precis in till lagret idag.
Här kommer den nog att hamna i badrummet - om inte garnnystana får bo där.

Mrs. b sa...

Jag har ett litet virkpaket från Frosta. En liten nackdel är att det inte kan sållas som bekväm virkning direkt - man får ta i en del och det är inte helt behagligt för händerna... :-)
Men vad gör väl det när sakerna blir färdiga relativt snabbt och snyggt blir det. Ett plus i kanten är också extra mängden material i paketet, i mitt fall där jag virkat en liten korg ser det överblivna materialet ut att nästan räcka till ytterligare en! :-)

Jes/Vita villa vila sa...

Å de är så fina de korgarna!! Alltid lika mysigt att besöka din blogg för tips & inspiration! Du kan det där med inredning du :)

Tack snälla för dina rara ord inne hos mig!

Kram Jes ♥

Henricks tankegångar sa...

Sååå, snyggt, dags att ta tag i virkningen från syslöjden med andra ord. / H

Elin sa...

Vilken kul ide! Om man nu kunde virka. Fast det där med beskrivning lät ju bra. Man kanske ska prova ändå för jag skulle gärna vilja ha en sådan där korg.

Sara sa...

Nu blev jag virksugen!

Roberta Granada sa...

Hi, I love your blog,I am from Brazil, I have a blog about craft in general and now I'm offering my readers to download the magazine found the net, http://agulhaetricot.blogspot.com, e visit me my blog about food http://alatitacarre.blogspot.com ,visit me, and also appears in my online shop Maison Carré by Tita, http://maisontitacarre.blogspot.com, kiss.