tisdag 10 november 2009

Hemma!

Nu är jag hemma igen efter tre supertrevliga dagar i Göteborg. Det har verkligen varit en toppenresa! Jag och Sara checkade in på Avalon Hotel (bilden) redan på lördag eftermiddag. Så vi hade tid att uppleva lite av Göteborg innan bloggträffen drog i gång på söndageftermiddagen. Mycket mer om den senare. Nu familjemys.

Tusen tack och stor kram till Isa, som har gästbloggat här i helgen! Y

Foto: Annika Persson.

9 kommentarer:

Åse sa...

Välkommen hem igen. Utifrån alla inlägg som jag har läst under helgen så verkar det som om ni har haft en riktig toppenhelg! Din vän har gjort ett bra jobb med bloggen medan du har varit borta!

anna-karin sa...

Hej Annika

Verkligen jätteroligt att träffa en så härlig och sprudlande person som dig. Hoppas ni hann med några butiker på måndagseftermiddagen och att det blir fler tillfällen att träffas.

Henricks tankegångar sa...

Hej och tack för dessa kanon dagar, oj vad jag har skrattat. Skönt att resan gått bra hem! Henrick

Anonym sa...

Hej vännen, så skönt att även du kommit hem nu. Jag hade en dryg resa hem igår, i mörker och regn. Men det gick bra, för man satt ju fortfarande med ett leende på läpparna och tänkte på allt roligt vi varit med om!
kram

milla-andante sa...

Ja hon har skött sig mycket bra medans du varit borta!! Hihi...
Förstått att det har varit en mycket trevlig bloggträff! (ja vad annars säg, när så många mysiga bloggare träffas på ett och samma ställe!?)
Kram

Inspirera Mera sa...

Det var riktigt roligt att träffa dig! Hoppas hemresan gick bra.
Kram Sandra

Proforma sa...

Kul att träffa dig, Annika! Du var nog den som överraskade mig mest! Instämmer med Anna-Karin... en härlig och sprudlande personlighet!
Jag ser fram emot dina bilder, så roligt att se och läsa allas inlägg!
Ha det gott!
Kram Irene

*SNYdesign sa...

Så spennende! Gleder meg til flere bilder:)

Annika sa...

Åse: Ja, det var verkligen en toppenhelg! Jag har träffat så många trevliga människor och samlat inspiration i massor. Isa har verkligen gjort ett fint jobb med bloggen!

Anna-Karin: Tack rara, jag säger detsamma! Vi hann med några inredningsbutiker, men kunde inte handla något då väskorna redan var överfulla. :) Det kommer säkert fler tillfällen att träffas!

Henrick: Tack själv! Ja, som vi har pratat och skrattat! Resan hem gick jättebra, men oj, så trötta vi var. :)

Perlan: Tack söta du! Så skönt att din resa gick bra! Det är inte trevligt att köra i regn och mörker. Usch nej! Ja, så mycket roligt på så kort tid. Mycket att smälta. Kram!

Milla: Ja, det har hon verkligen gjort! Jag trodde inget annat. ;) Det var en mkt trevlig bloggträff. Lite surrealistiskt att träffa alla, som man bara sett på bild förut, men roligt! Kram

Sandra: Detsamma! Tack, hemresan gick fint. Kram

Irene: Tack, rara du! Så glad jag blir! Jag ville prata mer med dig, men det får vi ta nästa gång. Kram!

*SNYdesign: Tack, det kommer många fler!