torsdag 19 november 2009

Nyanser av blått

Blått har det pratats en del om den här hösten. Att olika nyanser skapar olika uttryck är ingen nyhet, men det är alltid roligt att jämföra. Titta ovan bara; en blå vägg kan vara så mycket. Pigg och snäll, rå och lite smutsig och mörkt elegant. Bilderna ger även tips på fina accentfärger; ex rött, orange och mossgrönt. De så trendigt trärena är snyggt till blått. Fin konstrast. Y *****************************

6 kommentarer:

Emelie Wååg sa...

Hela dagen har jag gått och funderat ut vad jag ska skriva ett blogginlägg om idag, så bestämde jag mig för att välja att skriva om den nya blåa vågen. Så kom jag in här hos dig och ser det här inlägget :) som att du läst mina tankar! Kraam.

Henricks tankegångar sa...

Väldigt snyggt med blått, jag har själv försökt att ta in blått i mitt liv med inte lyckats riktigt, när man ser sån här inspiration vill man göra ett försök till;-) H

Åase sa...

Jag kan inte se mig trött på blått, jag älskar det!
Ha det bra!

Maria sa...

Jaha, då kanske jag inte ska avsky tapeten i vårt vardagsrum så mycket. Den är ju väldigt blå den. (Fast det gör jag ändå.) :)

Blått är väldigt fint men kanske inte när det blir för mycket av det. På de där bilderna passar det jättebra med allt det blå.

Proforma - Irene sa...

Känner ingen större längtan efter blått, har haft så mycket av den färgen tidigare! Tycker ändå att de blåa nyanserna på de två första bilderna är mjuka och varma i sin ton, fina bilder!

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Verkligen fina inspirationsbilder. Klockan med fjärilarna var helläcker!