torsdag 5 november 2009

Tripp Trapp i blått

Tripp Trapp stolen från Stokke kommer nu i en ny färg; blått. Man kan redan välja bland 10 olika färger. En härlig palett med bl a rosa, grå och gul. Och förstås svart och vitt. Tripp Trapp är en fin 70-tals klassiker.

De många färgerna och designen, som gör att den passar till de flesta stilar, är bara några skäl till att välja en Tripp Trapp. Det viktigaste är förstås säkerheten. Det är en stadig stol av bra kvalitet, som barnet kan växa med. Vi har haft en Tripp Trapp till vår son och jag är mer än nöjd. Rekommenderas.

Tripp Trapp blev nyligen bäst i test när Smartson utvärderade nio matstolar. Tripp Trapp var den enda stol som fick full poäng. Y

Pressbild från Stokke.

8 kommentarer:

♥ Mittvitahus ♥ sa...

Stokke är verklgien fina men jag tycker de är så klumiga, tur att man liksom växt ifrån dom här hemma och de är sålda. Nu kör vi Ikeas svarta agam den funkar fint den med:) Iofs sa du rosa, kanske ska ha en;) Hi hi kram Mia

Åpent hus sa...

Hei. Så skoj at du nevner Tripp Trapp. Jeg bor midt i tripptrappland :) flere av mine venner jobber der. jeg har selv hatt stolen i min oppvekst og den finnes fortsatt hos mine foreldre til nye barnebarn. like fin! Jeg brukte den også langt opp i skolealder, når jeg gjorde skolearbeid. Syns den er fin. Artig med fargeutvalget. Eneste minuset er at man slår tærne i beina som stikker bak! :)

Linda sa...

Bra blogg!
Kika gärna in i min webshop http://www.beautyinsideout.se

Inspirera Mera sa...

Jag tycker verkligen om den färgen.
Kram Sandra

Vardagstugg sa...

Ska önska en sån åt vidar då han fyller ett..eller kanske redan till julklapp..=)

Kram kram!

Sara sa...

Sån ska vi köpa när vi skaffar barn! :)

Malin sa...

Fin - vilsam blå färg.

Den är ju onekligen väldigt praktisk - och vi har själva en vit - men jag håller med Mia om att de är lite klumpiga. Vår får däck hänga med ett tag till. :-) Ibland får man helt enkelt vara lite praktisk.

Trevlig helg!

milla-andante sa...

Kul med nya färger!
Önskar dig en riktigt skön helg!
Kram