onsdag 18 november 2009

Vitt och silver

Julen måste inte vara röd. Den kan vara grön, vit och silverfärgad. Enkelt och vackert. Så dekorerar jag gärna. Hjärtan hör julen till, tycker jag. Ett litet silverhjärta blir en fin detalj i dukningen. Några extrafina julkulor och levande ljus. Adventsstjärnan måste inte hänga i fönstret. Och inte heller i en nisch. :) ***********************************************
Fårskinn är alltid mysigt vintertid. Det är roligt att se hur de använder granen i en del danska hem. Mer fantasifullt än vi svenskar kan jag konstatera. Vi behöver inte ta in den största granen vi kan hitta, även om det är frestande. Litet är också fint. Y ***************************************
Bilder från Bo Bedre.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Underbart fina bilder! Hörde på radion att det är lite trendigt i år att ha liten gran :)
Men jag tror nog att vi tar en vanlig stl.. med tanke på vårt ryggåstak i v-rummet, så skulle det se väldigt pluttigt med en liten söt gran :)
Men det kan ju vara en idé till dotterns lilla allrum ♥
kram

Annika sa...

Ja, det skulle nog bli lite väl puttenuttigt i ert v-rum! :) Det är vackert med en riktigt stor pampig gran, tycker jag. Och en alldeles vanlig också, för den delen. :) Kram!

Henricks tankegångar sa...

Håller med dig, själv blir det nog en frostig och ljusblå jul/ H

Annika sa...

Henrick: Det låter vackert!

Åse sa...

Vilka vackra bilder, jag gillar verkligen kombinationen av vitt och silver!

Proforma - Irene sa...

Jag håller med dig! Har t.ex. bara vitt i granen... men jag gillar allt en stor gran ändå! Ett fårskinn står på önskelistan!
Kram

Annika sa...

Åse: Jag med!

Irene: Visst är det fint med en stor gran! :) I vissa rum kan en liten passa bättre. Kram