lördag 12 december 2009

Granar och julpapper

Ja, då är årets julgranar inhandlade. Snart kommer den största granen upp på gården. Full av ljus. I år behövs den extra mycket för att skapa stämning. Ute är det så mörkt och trist. Det ligger bara ett litet vitt puderlager på marken.

Jag gillar papper! Vackra papper med fina mönster. Och fina snören. Klippa, vika, tejpa, klistra... Skriva. Har ni inte köpt papper ännu, så ta en titt hos Lagerhaus. De brukar ha fina papper och snören. Och till bra priser. Ett litet tips bara. Y

Bild från Living Etc.

6 kommentarer:

Mrs. b sa...

Här har vi precis kommit in utifrån efter att ha monterat på ljus på granen där ute. Parasollfoten kom till användning i år igen - funkar perfekt som julgransfot (täckt med lite granris) :-)

Trevlig helg!

Kristina - Kix Koll sa...

Vi har pyntat friskt i år även utomhus. På gården har vi en gran med ljus och trappräcket har fått både granris och ljus så det känns väldigt välkomnande att komma hem. Nästa vecka ska det tydligen bli snö även på södra Sverige - det ser jag fram emot!

CreativeActivity - Sandra sa...

Papper och paket är roligt. Bra inlägg för jag blev påmind att inhandla nytt och Lagerhaus hade jag inte tänkt på. Ska kika där!

Proforma - Irene sa...

Vi har också köpt gran, känns skönt att vara ute i tid! Imorgon ska vi sätta lite mer belysning ute.
Det är så roligt att ge bort... eller få ett riktigt fint inslaget paket. Jag var på Lagerhaus här om dagen och de har riktigt många fina papper så det är ett bra tips!
Ha en mysig tredje Advent!
Kram

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Har köpt papper - på just Lagerhaus. Och visst är klapparna som mysigast just precis innan de blir öppnade.

StinaTooMuchInspiration sa...

Ett litet vitt puderlager på marken....
Vad skulle jag inte ge för det?
Jag har tagit hjälp av Martha Stewart för att fixa snö, titta in hos mig ;)
/Stina.