torsdag 10 december 2009

Omslaget - Elle Interiör

Varför har jag en kategori som jag kallar omslaget? Av flera orsaker; jag visar ex omslag som jag tycker sticker ut i tidningshyllan, omslag att inspireras av (dvs en snygg inredning, färger osv), men jag tycker också att det är intressant med tidningsomslag för de säger något om vår tid. Med allt vad det innebär; färger, möbler, tapeter, textilier, stilar osv. **********************************************************************************
Elle Interiörs decembernummer visar jag just för trend 2010; jag hoppas att trenden går mot mer personliga hem, där vi verkligen törs visa vilka vi är och vad vi tycker om. Inredningen på bilden missmatchar en smula, skulle jag vilja påstå. Och jag skulle inte alls inreda rummet på det här viset, men ändå... Jag kan tycka att det är charmigt att blanda - ibland är det uttänkt, ibland lite man tar vad man har. Inget är rätt och inget är fel, bara man själv trivs. **************************************************************
Jag har också noterat att det inte är många storslagna juldekorerade omslag på magasinen i år. Vi pyntar gärna naturligt (i sann Ernst anda) med granris, kottar och äpplen. Och kanske mer vitt än rött (varierar förstås). Men pyntar vi lite mindre i år? Hur gör ni? Y ******************************************
Bild från Elle Interör. Här kan ni tjuvkika på senaste numret.

8 kommentarer:

Maria sa...

Faktiskt exakt som du beskriver, väldigt lite pynt och det jag har är i vitt och silver.

Fast granen får nog röda kulor :)

Kram

Margareta, Holmsunds blommor sa...

Den här julen verkar vara riktigt traditionell. Härligt med kottar o naturmaterial.

Åse - Interiörguiden sa...

Jag måste erkänna att jag har pyntat mindre i år, men det var för att jag fick pynta själv, om resten av familjen hade varit hemma hade nog allt åkt fram som vanligt!

sanne sa...

Visst köper man ofta tidningarna efter omslagen. Ibland blir man besviken och i ibland positivt överraskad på innehållet.

Jag har inte börjat julpynta än, vill dra ut på det lite så jag inte är trött på pyntet den 25:e december. Jag kör på vitt men gillar också svart i måttliga mängder. Också gröna växter till som mjukar upp lite.
Sanne/kungkarusell.se

HELLO TIGER! sa...

Superfint omslag! Jag skulle köpa tidningen direkt om jag såg den i affären. Jag går väldgit mycket på omslaget.

Det enda pynt jag har hemma är en ljusslinga. Jag firar inte julen hemma, så jag ser ingen idé att pynta då.

Kristina - Kix Koll sa...

Jag pyntar mer i år men det beror nog på att vi är på lantstället och det passar sig så bra med juldekorationer där. Men jag håller med om att det är ganska sparsmakat i alla magasin.

Proforma - Irene sa...

Ja, faktiskt! Jag pyntar mindre och mindre för varje år! Just nu funderar jag dessutom på hur jag ska dekorera bordet med naturmaterial.
Kram

Hannah sa...

Ja faktiskt har jag pyntat lite mindre i år. Men jag tror det har med tidsbrist att göra. Förra julen var jag mammaledig = mer tid att pyssla hemma. Nu är det fullt fräs på jobbet som gäller och allvarligt talat så är inte min sambo lika benägen att gå och småfixa hemma på dagarna.