söndag 20 december 2009

Vintagemöbler och 2010

Inredningstidningarnas januarinummer fylls av trendtankar och tips på hur vi ska inreda våra hem 2010. Det är roligt med trender! Man behöver inte följa trenden till punkt och pricka, det blir lätt trist, men inspireras kan man förstås göra. Det gör man nog också, vare sig man vill eller inte. För visst påverkas vi!

Jag ska inte gå in för mycket på det här med trender; det lämnar jag åt trendproffsen. Men en trend som följer med från hösten är med all säkerhet det trärena. Svarta möbler ser vi säkert fortsatt mycket av. Och blått spås ju bli nästa färgtrend. Gamla möbler, eller vintagemöbler, kommer med all säkerhet att fortsätta stå högt i kurs. Designmöbler kostar skjortan secondhand, men ett och annat fynd kan man fortfarande göra. Möbler utan tydlig avsändare är billigare, men kan vara nog så fina. Y

Bild från Rum.

4 kommentarer:

Frida sa...

Visst kan man göra fynd, och att handla från det förflutna är alltid en vinst. För miljön om inte annat :-)

EN INREDOHOLIC sa...

God Jul!! Hoppas du och din familj får en skön ledighet!!

Kramar Jannice

milla-andante sa...

Puh... vilken tur... jag som precis börjat måla svart..:)
Kram och mysiga julförberedelsedagar!

Proforma - Irene sa...

Blått tycker jag man redan ser en del av. Om jag låter mig påverkas eller ej, det får vi se! Tänker i alla fall inte ha trärent, jag vill ju bli av med min (hemska) bokhylla som är träfärgad! :)
Kram