måndag 4 januari 2010

Betong och ett gult kök

En annorlunda och häftig kombination; massor med betong och ett gult kök! Ett kök att bli glad av. Gult står för solsken och ger energi. Perfekt när man kliver upp på morgonen. Titta på klockan, hur snyggt svart bryter av. Grönt och blått är läckra accentfärger. Blått är komplementfärg till gult - skapar en snygg kontrast. Ett polerat betonggolv, betongtrappa och bänkskivor i betong. Någon gillar betong! :) Y ************************************************
Bilder från Living Etc.

9 kommentarer:

Åse - Interiörguiden sa...

Vilka läckra bilder, kombinationen av materialen och färgerna var riktigt snygg.

ela sa...

Även om mitt hjärta brinner för rostfritt, bilder du visar är riktig snygga! Och kombinationen med gula köksmöbler är härlig.

sofie sa...

Betong är så fint, härligt material. Läcker kontrast med gult!

Proforma sa...

Snygg kombination men jag skulle tröttna alldeles för fort på det gula! Kök byter man ju inte bara sådär... men snyggt var det!
Kram Irene

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Fina kontraster i kombinationen mellan den råa betongen och det milt gula.

Iris sa...

Det där köket (och hemmet) hade jag gärna haft. Älskar betong och den industriella stilen, och solskensköket var hur fint som helst :)

kram /iris

Sara sa...

Wow! Läckert, läckert...

Annika sa...

Alla: Tack för era kommentarer! Visst blir det en läcker kontrast mellan den råa betongen och den härligt gula färgen! Solskenskök är en vacker benämning, Iris!

a Lady & a Tramp sa...

oh, gammalt inlägg jag hittar när jag letar betongkök.... googlar lite industriella bilder, och den här påminner lite om ett kök jag hittade nyss, turkost och betong, tegel, industri... är det här också ikea?
de är bra på de där färgklickarna!