onsdag 6 januari 2010

Matbord och möblering

Ett fint, lite annorlunda bord från Karl Andersson & Söner. Skulpturalt. Bord Ypsilon och stolen Öresund. Matbordet hamnar verkligen i fokus under alla dessa helgdagar. Då dukar vi lite finare. Vi sitter länge och äter och umgås kring matbordet. Trevligt att gå in i ett rum och mötas av den här synen.

När ni möblerar ett rum, tänk på hur rummet upplevs från dörröppningen. Har rummet flera öppningar, så får man förstås tänka till lite extra. Det är trevligt om möblerna öppnar upp mot ingången. Att mötas av en soffrygg är inte trevligt. Det är inte heller så behagligt att sitta med ryggen mot en öppning. Det känns "tryggare" om man kan se öppningen. Det här gäller alla rum, dvs även på kontoret, i sovrummet osv.

Jag kommer att köra en liten Karl Andersson & Söner-följetong här på bloggen. Inte för att jag är "köpt" på något vis. :) Utan för att de har så fina produkter och inspirationsbilder. Y

Bild från Karl Andersson & Söner.

6 kommentarer:

Anne, anness design sa...

Tusen tack för rösten! Gud så inspirerande bild! Jag har fastnat lite i det svarta nu och detta var superfint. Sparar inför kommande köksrenovering :)

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Verkligen fräckt bord!

Åse - Interiörguiden sa...

Vilket underbart bord, det skulle jag absolut kunna tänka mig att ha hemma, däremot tyckte jag inte om stolarna. Ser fram emot vad du mer har att bjuda på.

Ellas Inspiration sa...

Väldigt snyggt!

Kram Karin

Proforma sa...

Verkligen snyggt bord! Framför allt benen!
Kram Irene

AnnaA sa...

Kul att du gillar det! Jag jobbar på Karl Andersson. :)