tisdag 23 februari 2010

Hylla runt fönster

Det är ingen hemlighet att jag gillar inbyggda bokhyllor. Här en enkel variant. Man har ramat i ett fönster med smala hyllplan. Enkelt och relativt billigt, men mycket effektfullt. Jag gillar de tre lådorna i olika grå nyanser. Perfekta för småsaker som man vill dölja. Den svarta kaminen har balanserats upp med en stor golvlampa, med svart skärm. Jag gillar färgsättningen. Så lätt att ändra när man tröttnar. Bara att lägga till kuddar och detaljer i bokhyllan. Här behövs ingen matta. Ursnyggt golv, som ger en härlig värme till rummet. Y

Bild från RUM.

7 kommentarer:

Proforma sa...

Snyggt med hyllorna runt fönstret och jag gillar också färgsättningen... har ju själv svart/grått/vitt hemma. Det enda jag inte tyckte om var bordet, har inte köpt det här med trä än.
Irene

Elin sa...

Så snyggt! Fönstret blir ju som en egen tavla. Hade kunnat tänka mig själv att ha de hemma men tyvärr har vi bara takfönster... :/

Jessie sa...

Så himla enkelt - men jag skulle aldrig komma på det där själv! Speciellt snyggt med ett sånt lite mindre fönster tycker jag.

Fin blogg :)

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Inbyggda bokhyllor är verkligen snyggt, det ger en speciellt karaktär till rummet.

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Det är snyggt med hyllor runt fönster. Uppe i övre hallen, där jag ska ha arbetsplats, kommer det bli hyllor på båda sidor om fönstret. Kommer bli bra tror jag:)
Susanne

tina sa...

Snyggt och enkelt! Gillar också färgsättningen...

kram tina

*SNYdesign sa...

Veldig fint!!!:)Utsikten blir som et bilde da:)