onsdag 3 februari 2010

Lampor i färg

Låt en lampa med färg blir ett litet utropstecken i inredningen. Det är så lätt att man väljer vitt eller svart. Ofta med tanken att man inte ska tröttna. Lampor kostar ju ofta en hel del. Men man kan vända på saken. Om man nu lägger ut en massa pengar på en fin lampa, så kan den ju lika gärna synas ordentligt? :) ***************************************************************
Väljer man en färg som man tycker riktigt mycket om, så är risken att man tröttnar liten. Vill man ha en röd lampa, så har IKEA både Kulla och Brasa till bra priser. Ovan ser ni golvlampan Tab F från Flos och Arne Jacobsens AJ-lampa. Som jag har berättat tidigare, så finns AJ-lampan i flera nya färger. Y *********************************************

7 kommentarer:

Anne, anness design sa...

man kanske skulle våga sig på en lampa i färg.

Anonym sa...

Jag både håller med och gör det inte :) En färgklick helt klart och ett utropstecken, men om man investerar många pengar i en dyr designlampa så gäller det att tänka både en och två gånger. Om det känns rätt i magen - absolut. Om det är en tillfällig passion för en färg - nix :). Det är bättre att leva ut i något annat i så fall.

Annika sa...

Anne: Ja, det tycker jag. :)

Weronica: Just precis! Det är det jag menar med att man ska välja en färg som man tycker riktigt mycket om - inte en tillfällig passion. :)

Anonym sa...

Överens :)

Annika sa...

Weronica: Härligt! :)

Kristina - Kix Koll sa...

Så sant så sant. Ändå slutar det med en lampa i svart eller vitt :). AJ-lampan är ju bara så fin.

Frida sa...

Hej har försökt maila damen men det sparkas bara tillbaka. Har du haft problem med din mailserver eller bytt adress?


STORT tack för brevet. Det var vad mitt mail handlar om men jag testar igen tills det kommer fram. Har du bytt får du gärna ge mig den nya.

KRAM!