fredag 12 februari 2010

Trevlig helg!

Som ni kanske har märkt, så blev det ingen Stockholmsresa för mig. Jag har varit alltför förkyld. Kändes varken roligt att flyga eller gå på mässa dagen lång. Så jag stannade hemma. Lite trist, men ett klokt beslut. Så vi hittar på trevliga och roliga saker här hemma istället. Idag hade jag och sonen en mysig eftermiddag på stan med fika på vårt favoritcafé, NK, och lite shopping.
********************************
Imorgon ska vi fixa här hemma (det tar aldrig slut) och sedan äta middag hos vänner och titta på melodifestivalen. På söndag ska vi lyssna på sonen som sjunger i kör och sedan fika hos vänner. På kvällen har vi bokat bord på en indisk restaurang. Vi brukar fira Alla hjärtans dag med att göra något mysigt tillsammans. Hellre än presenter. Även om det alltid är trevligt. :)

Trots att jag inte kunde gå på mässan själv, så har jag snappat upp en hel del. Det har pratats möbelmässa både i Nyhetsmorgon och i Rapport. Och våra stora inredningstidningar har rapporterat flitigt. Så det kommer ett inlägg om möbelmässan i helgen, trots allt. Ha nu en alldeles underbar (och förkylningsfri) helg, alla rara! Kram Y

Bild från Himla (The New Linen Look når butikerna i mars. Mycket vacker!)

2 kommentarer:

CreativeActivity - Sandra sa...

Krya på dig ordentligt och hoppas helgen blir bra ändå! :)

Annika sa...

Sandra: Tack! Helgen blev toppen och jag mår mycket bätte.