fredag 19 februari 2010

Trevlig helg!

Det verkar vara många som längtar till våren nu. Och det kan jag förstå. Själv tycker jag om vintern här i norr. Den är som bäst just nu. När solen skiner, snön glittrar och det bara är några minusgrader ute. Då är vintern ljuvlig! Idag är det dock för kallt; -19 grader. Ärlig talat, det kan ju vara så att jag inte tycker att det är någon idé att längta efter våren redan i februari. Jag menar, bor man i Umeå så är det många långa veckor vinter kvar. Det är bara att gilla läget, liksom. :) Här kommer iallafall en bild med lite vårkänsla; en blommande kvist och härligt blåvit-randiga kuddar, som t o m känns sommar! Lite sommarhus och båtkänsla.

I helgen ska jag måla och fixa här hemma. Min man är dessvärre inte till någon större hjälp just nu, han har fått ryggskott. Så han får väl titta på. :) Lite jobb blir det också. Och kanske kalas om min systerdotter hinner bli frisk till imorgon. Min fina systerson Tim har fyllt 13 år. Tonåring - det är stort! Trevlig helg! Kram Y

Bild från Tine K.

4 kommentarer:

Lena Skapar och Inreder sa...

Det är härligt med riktig vinter.

Trevlig helg Lena

[room] by sofie sa...

Oj, -19c...bhuuu vad kallt! I Lund har vi just nu +3,5.

Trevlig helg till dig med! Lycka till med målningen.

Kram SOfie

Tant Åsa sa...

Jag klagar inte heller på vintern utan njuter av rena hundar och barn. Använder skidorna varje helg bättre motionsform får man leta efter. Din blogg är så inspirerande jag länkar till den och besöker dej ofta. :-)

Åse - Interiörguiden sa...

Jag längtar verkligen till våren nu, är verkligen ingen vintermänniska som uppskattar kylan och snön mer än några veckor över jul och nyår.