torsdag 29 april 2010

Stugdrömmar

Inläggen duggar inte tätt just nu. Först uppkopplingsproblem och nu en dunderförkylning. Men bättre tider stundar. Den här tiden på året så längtar jag alltid lite extra efter den där röda stugan vid havet, som jag drömmer om att någon gång få äga. Ibland känner jag för en äldre stuga med mycket charm och slitna trägolv. Som på bilden ovan. Ibland känner jag för att bygga nytt. Ett fräscht, lättskött hus med klinkergolv. Mest för att vi redan bor i ett gammalt hus. Kontraster är bra! Och stugdrömmar. Som nog blir verklighet någon gång... Y

Bild från jj locations.

4 kommentarer:

Maria sa...

Bor också i ett gammalt hus men stug- eller torpdrömmen finns där konstant. Där kan man helt släppa loss den gamla, romantiska stilen.. man behöver ju inte ens ett ordentligt kök om det ska vara riktigt lantligt!

Kram och krya på dig!

Sandra | Inspirera Mera sa...

Vad tråkigt, hoppas du kryar på dig!
Trevlig helg!

Sofie sa...

Vilken fin inspirationsbild du visar! Får mig att längta ut på stugan... Ja, det är verkligen härligt att ha en stuga vid havet att kunna åka ut till. Är så glad som har den ägon och möjligheten.

Krya på dig och trevlig Valborg!
Kram, Sofie

Skatan sa...

Här finns ärvda stugor och hus. Det lämnar inget utrymme för att själv starta på ny kula någonstans. Eller så växer jag upp, säljer släktarvet och gör som jag vill!

Då blir det nog ett skrutthus med charm. Till skillnad från ett skrutthus med 70-talsvibbar (starka).

Trevlig valborg i snögloppet!

Anna