tisdag 22 juni 2010

Bemz och Designers Guild

Bemz överdrag kommer nu i tyger från Designers Guild. Bemz lanserar tre mönster, Barcelona, Sagrada och Castellar, i sju olika färgställningar. Samtliga tyger är i 100% bomull och de är tvättbara i maskin.

Designers Guild grundades 1970 av Tricia Guild. "Tricia Guild och hennes företag är föregångare inom ”mixa & matcha”-trenden, och uppmuntrar ständigt till djärva färg- och mönsterkombinationer. Detta är något som vi på Bemz både beundrar och själva strävar efter.” säger Lesley Pennington, VD och grundare av Bemz.

Det är sannerligen textilier med mönster som tar plats. Jag visar den minst blommiga bilden. Den är mest jag. Men tygerna är fina. Vågar man sig inte på en storblommig soffa, så kan man alltid beställa kuddöverdrag. Det skulle jag gärna göra. Y

Pressbilder från Bemz.

3 kommentarer:

Maria sa...

Bemz är sååå bra! Man kan köpa en helt ok soffa på IKEA, billigt som tusan, och sen trä på i princip vilket tyg som helt! Me like!

Kram!

Annika sa...

Maria: Ja, Bemz är verkligen superbra! Tröttnar man köper man ett nytt överdrag och förändrar soffan (och rummet) på ett kick. Jag gillar också! :) Massor! Kram!

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Åh så spännande. Nästan så att jag vill köpa något från iKEA bara för att kunna klä om det.