fredag 23 juli 2010

Trevlig helg!

Det blev det glesare mellan inläggen än vad jag hade tänkt. Vi har haft 2 extra barn i nästan en vecka. Fint väder och fullt upp med aktiviteter. Långa frukostar är ett måste på sommaren, för mig. Att sitta länge och njuta är lyx. Hemma gör vi hotellfrukost light, dvs en lite enklare variant men med mycket att välja bland.

På bilden är det dukat för frukost i ett lusthus. Jag gillar blandningen mellan gammalt och nytt. Moderna möbler i en äldre miljö kan bli jättefint. Kräver en viss fingertoppskänsla dock. De fina stolarna heter Vela från Accademia och bordet är Thomas Sandells Outdoor air. I helgen ska vi fixa en hel del här hemma. Och så ska jag blogga. Jag har ju lite att ta igen. :) Ha nu en fin helg alla! Y

Bild från Sköna Hem.

5 kommentarer:

Margareta, Holmsunds blommor sa...

De flesta tar det lite lugnare med bloggandet under sommaren. Och inte så många läser bloggarna heller. Snart får vi ta igen det.
Trevlig helg.

anette sa...

Härlig bild, skulle gärna ha ett sådant lusthus på tomten men har lite att fixa med närmare huset först :). Ha en skön helg!

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Jag känner igen det där med mindre bloggande på sommaren. Det är helt enkelt roligare att vara ute på dagarna än att sitta inne med datorn. Fin bild med fin kombination av gammalt och nytt.

Julia sa...

Vilken fin blogg!
Du missar väll inte denna blogg som för varje dag blir större och större!?
Den handlar framför allt om mode, vänskap ja mitt liv helt enkelt !!
Glöm inte att slänga in en kommentar eller göra mig super glad genom att följa mig på blogglovin!
___________________________________
Hade du inte velat ha denna kommentar ber jag så hemskt mycket om förlåtelse och sen kan du ta bort den och glömma allt!!

DAHLARNA sa...

Vilken underbart fin bild! Skulle gärna äta min frukost i det lusthuset :-)!
KRAM!!