tisdag 24 augusti 2010

Ny katalog från Mio

Idag damp både nya IKEA-katalogen och Mios nya katalog ner i brevlådan. Min utvärdering av IKEA-katalogen kommer senare. Vad har jag att säga om Mios då? Inte en katalog som inspirerar mig iallafall. Tråkig styling, men bra bilder på produkterna. Madrassguiden är bra.

De nyheter som jag gillar mest hittar jag i lampsortimentet. Som lampan Viggo (bilden). Toppen i ett lite större barns rum. Och bra pris; 299 kr för bordslampan resp 199 kr för vägglampan. Finns i flera färger. Nya taklampan Lafayette ser fin ut på bild. Även här bra pris; just nu 590 kr (ord 850 kr). Jag gillar nya golvlampan Bell också. Hämta din katalog hos Mio eller beställ här. Y

Today I received the new IKEA-catalogue and Mios new catalogue.

Bild från Mio.

6 kommentarer:

Sofie sa...

Jag fick också IKEA-katalogen idag samt EM's katalog. Väntar med spänning på Mios men det låter trist att de har tråkig styling i år. Också. Tyckte de hade det i förra årets katalog med.

Söt lampa!

Kram, Sofie

Mitt vita hus sa...

Ojdå, ja iofs så tycker jag alla de där kedjorna inte har någon höjdar styling på bilderna och jag tycker de alltför sällan byter ut delar i sitt sortiment. Dock gillade jag ikeas katalog där det fanns enhel del nya gobitar jag skulle kunna tänka mig hem!

Ha det fint, kram M

Annika sa...

Sofie: Ja, det kan gott hotta upp katalogen lite till nästa år! Jag tar gärna på mig uppdraget! :) Kram!

Mia: IKEAs katalog gillade jag, men det inlägget kommer imorgon. Kram!

Hemmarikets Charlotte sa...

Har inte fått dem ännu men det känns som lågkonjunkturen biter sig fast i katalogerna som nog gjordes för snart ett år sedan. Nästa gång kanske vi får vara med och styla. Då skall de få se på 1000an.

Blogg by Maliin Stoor sa...

Hmmm ingen katalog här inte
Mrrrrrrrrrr


Nyfiken


Må gott


Maliin

Sara sa...

Jättesnygg lampa! Har inte sett Mios katalog, men tycker IKEA:s var jättetråkig!