söndag 26 september 2010

STUVA förvaringssystem

 
Behovet av förvaring är ofta stort i ett barnrum. Jag gillar verkligen IKEAs förvaringssystem STUVA. Snyggt, stilrent och flexibelt. Går att kombinera på en mängd olika sätt. Vitt är alltid gångbart, men det finns flera fina färger att välja bland. Formgivare är Ebba Strandmark.

Nedersta bilden visar ett barnrum som är inrett av Isabelle McAllister. Hon har använt sig av en STUVA kombination. Den fina färgen på väggen heter Isglass och kommer från Alcro. Kvadratiska hyllor är fina i barnrum. Man bör helst undvika att bara möblera längs väggarna, men i ett barnrum kan det vara befogat. Där är det viktigt att ha rejält med fri golvyta.

STUVA from IKEA is a great storage system for children.

Bilder från IKEA och Leva & bo.

3 kommentarer:

Sandra sa...

STUVA är jättefint! Den liknar STOLMENs lådor jättemycket, så dom skulle man kunna göra nåt kul tillsammans med. Även ALEX serien är i samma stuk. Se här:
http://www.ikea.com/se/sv/catalog/categories/departments/bedroom/19109/
http://www.ikea.com/se/sv/search/?query=ALEX
och


Enda nackdelen med STUVA, tycker jag, är att man måste tänka på vart man sätter trådbackarna, så de inte syns för mycket i "handtaget". /En som annars jobbar extra på IKEA

saravillfara sa...

Gillas även av mig!
Saknade dig i söndags förresten. :(
Kramen!

Anne sa...

Oj oj, oj, det var längesedan jag kommenterade hos dig. Ja och alla andra bloggar också för den delen. Vet inte vart tiden tar vägen längre. :/ Har i alla fall läst alla missade inlägg du gjort och du är lika inspirerande att läsa, många bra varierande designinlägg. :) Hoppas du har haft det fint. Kram Anne