söndag 17 oktober 2010

Köksliv - Hem & Villa

 
        
Köksliv. En utställning av formgivaren och inredaren Synövve Mork. Förra veckan gick Hem & Villa av stapeln i Stockholm. Där visades inspirationsutställningen Köksliv. - Köken blir mer och mer individuella, vi tilltalas inte av det mallade längre, säger Synövve Mork. Jag hoppas verkligen att hon har rätt. Nu ser köken ganska lika ut. Det skulle vara roligt att se fler personligt inredda kök. Y

An exhibiton at trade fair Hem & Villa (Home & Villa) in Stockholm. - The kitchen will be more personal, designer Synövve Mork says. I really hope so.

Pressbilder från Hem & Villa, foto: August Eriksson.

3 kommentarer:

Susanne [Snusans inredningsblogg] sa...

Ja köksutställningen var verkligen fin och inspirerande. Håller med om att det är roligare med mer personlig inredning. Har lovat mig själv att inte vara så feg nu när vi bygger nytt och verkilgen satsa på det som speglar oss istället för att välja det "säkra".

Marie på MINANA DESIGN sa...

Personligt är bra...

Pethra på Inredningsbloggen sa...

Kul med mer individuella kök! Men det är samtidigt bra att ha det lite "lagom" så att nästa person som köper huset kan känna sig hemma utan att behöva riva ut allt och göra nytt. Bättre för miljön i alla fall.