söndag 12 december 2010

Trevlig söndag!

Vilken helg. Att jag har haft fullt upp är en underdrift. Jag brukar ju alltid önska er en trevlig helg på fredagar, men jag har inte haft en sekund över. Ber om ursäkt för det. Det har varit mycket jobb i veckan och redan på fredagmorgonen kom släkten från Stockholm; min svärmor, svägerska och sonens kusiner. På kvällen var jag och maken på min pappas och hans fru Britt-Maries bröllopsfest. De vigdes för några veckor sedan, kanske ni minns? Då var vi i rådhuset och sedan åt vi middag. Nu var det dags för hela stora släkten att få vara med och fira. Vi hade en mycket, mycket trevlig kväll! Och så har helgen fortsatt, med släkten. Och fika, luncher, middagar...

En bloggpaus på två dagar räcker mer än väl för att jag ska känna mig rejält sugen på att blogga. De kommande dagarna kan jag kan locka med bilder från Stockholm, ett toppenbra boktips och en jättefin tävling. Med mera... Ha en fortsatt trevlig söndag!

Kram Y

Bild från Leva & bo.

4 kommentarer:

Elin, Elinphoto.se sa...

Helgen har verkligen varit fantastisk! Vilken lyckad fest :-)!
Att "parta" med dig och P-O är roligt, helt galet roligt!!

Härligt med släkt, både från höger och vänster. Det är som bäst när det är en salig blandning :-)!

Kram, kram!

Skatan sa...

Hej och trevlig helg till dig med :)

Låter som om du har haft fullt upp...så även här. Vi försöker orka oss på lite fläckvis helgstädning. Men hua - det går trögt.

Dags för lite bompa.

Ses,

Annak

Charlotte sa...

Har du tid för en fika? Ring mig i åsdana fall! Kram

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Det låter som en härlig helg.