fredag 7 januari 2011

Trevlig helg!

Den här bilden får symbolisera morgondagen. Här ska rensas. Ännu mer. Jag och maken har tankar om vad vi vill göra i flera rum. Det är bara tiden som fattas. Och ja, det är ju inte helt gratis heller. Tänk bara kök! Nåja, ett projekt i taget är det som gäller.

I morgon åker granen ut. Och det sista av julen packas ner. Lite trist att det redan är över, men det ska bli skönt med vardag igen. Jag gillar vardag. Också. Trevlig helg alla fina! Vad hittar ni på i helgen? Y

Bild från Leva & bo.

5 kommentarer:

Ulli sa...

Här rensas övervåningen ut! På onsdag börjar stora renoveringen! Funderar på att blogga om det.

Johanna sa...

Har rensat ut all jul utom granen. Är så mysigt med den, men det rör sig bara om någon dag innan den packaas ner med. Nu börjar jag längta efter våren :)

JohannaK sa...

Fint!!! :)

gella sa...

Här får granen och annat julpynt vara kvar till torsdag och Knut-dan. Mest för att mannen kommer hem då och jag inte vill ägna mina sista lediga dagar åt att städa undan jul... :)

Annika sa...

Ulli: Ja, såklart du ska! Kul!

Johanna: Vi har också granen kvar längst just för att det är mysigt. Jag längtar också till våren. Men här i norr är den långt borta... Lika bra att ställa in sig på det. ;)

JohannaK: Ja! ;)

gella: Jag tycker att många har lite bråttom att ta bort julen, men man gör ju precis som man själv vill. Du gör helt rätt som väntar till tjugondag knut! ;)