onsdag 16 februari 2011

Bernhard - en snygg matplatsstol

Bernhard är en prisvärd och snygg matplatsstol från IKEA. Sitsen har svikt, som förhindrar statiskt sittande och ger ökad sittkomfort. Man kan, med andra ord, sitta länge, prata och njuta av maten. När vi har gäster på middag, så skuttar barnen snabbt iväg och leker medan vi vuxna ofta blir sittande i köket hela kvällen. Det är viktigt med bekväma stolar, minsann! Stolen har en stoppad sits av mjukt och slitstarkt läder. Jag är ingen jättefan av skinnmöbler, men det är onekligen praktiskt med skinn. Bara att torka av. Läder blir dessutom bara snyggare med åren, om man sköter om det. Lite otippat, så tycker jag att den här gulgröna nyansen var snyggast (iallafall på bild). De andra färgerna ser ni här. Y

Bild från IKEA.

3 kommentarer:

Petran på designinsight sa...

Den gillar jag med!Det finns väldigt mycket snygga stolar, svårt att välja!

SAM sa...

Jag tycker dessa stolar ar sa snygga men blev lite besviken nar jag satt pa den. Det fanns inte sa mycket stod for ryggen. (Jag tycker du har en super blogg, det var inte alls meningen at min forsta komentar var negativ).

Annika sa...

Petran: Ja, det finns det verkligen! Ofta får plånboken styra, dessvärre. ;)

SAM: Åh, det gör ingenting alls! Det är bara bra att du berättar om dina erfarenheter av stolen. Jag har ju bara sett den på bild. Konstigt att den har dåligt stöd för ryggen när den beskrivs så sittvänlig. Trist.