fredag 4 februari 2011

Mönster till trappan

Det är alltid kul när man tänker lite utanför ramarna. Designmäklarna lanserar en snygg designdetalj till trappan. Fungerar även som sparkskydd. Tillverkat i återvunnet kraftpapper som pressats ihop med 40 tons tryck. Tål sparkar och kan rengöras. Välj valfritt mönster ur Designmäklarnas mönsterbank. Det här mönstret heter Flower och är ritat av Oldsjö Hultgren design. Svartvitt och grafiskt. Jag gillar! Y

7 kommentarer:

Elin, Elinphoto.se sa...

Såååå snyggt! Go Designmäklarna :-)!

Kram // Elin

ela sa...

Väldigt snyggt! Men samtidigt tänka jag på hur mycekt jobbd et är att måla en trappa. Och gasnka snart blir man säkert trött på detta mönstret kan jag tänka mig.

Sofia sa...

I like! Hade gärna sett att vår tråkiga 70-tals trappa hade transformerats till den där :-)

Annika sa...

Elin: Jaaa! :)
ela: Det finns massor av mönster att välja bland. Man får välja noga och ta ett mönster som man gillar riktigt mycket. Då tröttnar man nog inte i första taqet. Se det som ett konstverk.
Sofia: Det kan jag förstå. Det finns många 70-tals trappor, som kan behöva ett lyft. ;)

Camilla Näslund sa...

Tack Annika för ditt inlägg på din fina blogg! Jag kan berätta att vitsen med dessa sparkskydd är att man med fördel kan använda mattejp i monteringen så att med lätthet kan byta mönster efter några år.
Jag håller med dig Annika att det är viktigt att välja mönster med omsorg och känna att man verkligen gillar det. Alla våra mönster kan appliceras på tapeter, bord, stänkskydd, stolar mm
Kolla gärna in på vår facebook sida!
Camilla /Designmäklarna

Karin sa...

Vad kul, väldigt snyggt. Synd bara att vi har en öppen trappa ;-)
Gilllar verkligen din blogg!!
// Karin

Hanna - Whiterainbow sa...

jag tänkte faktiskt på detta förra helgen på Arlanda, Telia hade sin reklam så där mellan trappstegen.. jag funderade över vilket piller jobb de måste varit ;)