måndag 21 mars 2011

Hyllsystem som bokhylla

Klassiska hyllsystem, typ Elfa, blir en perfekt bokhylla där man vill ha en lätt känsla. Hyllorna rymmer mycket, men det känns öppet och fräscht. Y

Bild från Hus & Hem och Elfa.

3 kommentarer:

Ett stenkast från Fyndet sa...

Helt klart luftigt och fräscht!

Jag hade det i ett boende för länge sedan, och var egentligen jättenöjd med lösningen. Det enda var att det kändes liiite osäkert med den stora vikt som böcker utgör när hela konstruktionen hänger på väggen.

Nu har jag vita billy med dörrar, och det är en variant jag är än mer nöjd med.

Nanna sa...

Elfa är faktiskt skitbra! Vi säljer Elfa på jobbet och det finns ju hur mycket som helst som man kan fixa med med deras system! Tidlöst är det också.
Kan säga till kommentaren "ett sten kast från fyndet" att är de fästa i betong-/trävägg så är det ingen fara. Däremot är det inte så bra om det är gips....

Annika sa...

Ett stenkast från Fyndet: Du fick så bra svar från Nanna, så jag hänvisar till det. Billy är ju toppenbra! Vi har flera Billy bokhyllor i rad, som vi har byggt in med lister. Med dörrar, som du har, så kan man gömma undan det man inte vill se. Och man slipper damma lika ofta. ;)

Nanna: Tack för bra svar! Jag gillar att hyllorna är tidlösa - och att man inte behöver lägga ut en förmögenhet för ett snyggt resultat. Ja, gips kan vara knepigt. Bättre att satsa på hela bokhyllor där.