onsdag 16 mars 2011

Matplats

Jag vet inte vad det är med mig och matplatser. Kanske är det den där härliga känslan man får när man sitter många runt ett dukat bord. Samtalar och äter gott. Nu har vi varit förkylda så länge i min familj att det känns som en evighet sedan vi hade fullt av gäster runt bordet. Vi får ta igen det i vår och sommar. ;) Grillat ute. Kan det bli bättre?

Den här matplatsen gillar jag. Att Eamesstolarna är snygga det vet vi. ;) Men de är praktiska också. Lätta att torka av och hålla fräscha. Matbordet är ett gammalt arbetsbord. Det ser nästan hemsnickrat ut. Inte alls omöjligt att fixa själv. Jag hade föredragit ett bredare bord, men jag gillar stilen och den högblanka färgen. Så fint ihop med stolarna och Bestlitelamporna. Bryter av lite - precis som jag gillar. Hela artikeln, med fler bilder, hittar ni här.

Ps. Inga djurhuvud på mina väggar. Det är något jag inte gillar. Y

Bild från Sköna Hem. Foto: Jesper Ray och Pernille Kaalund.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Argh!!!!!! Inte ett inlägg till med dessa uttjatade Eamesstolar *suck*, varför är inredningsvärlden så likriktad? Eller det kanske inte finns några andra stolar att använda.....i heeela världen!? ;o) /Mvh Lisa.

Anonym sa...

Eller Bestlitelamporna för den delen, samma sak....trök! /Jag igen, Lisa. :0)

Annika sa...

Lisa: Vi brukar ju "tjata" om Y-stolarna också! ;) Kolla i min kategori stolar. Där finns många fler alternativ. Här var det egentligen bordet som fångade mig mest, men det kanske inte framgick. Jag har också sett Eamesstolar och Bestlitelampor i mängder, men de är ju inte designklassiker för intet. ;) Men tack för kommentarerna; jag lovar att variera mig ännu mer.