måndag 28 mars 2011

Tulpaner och illustration

En liten titt hemma hos oss. Jag gillar att fynda. Gärna till halva priset. Vem gör inte det? ;) Vasen på bilden fanns hos Mio. Jag gillade, men tyckte att den var lite väl dyr. Men några veckor senare, så var den nersatt med 50 %. Den är nu min favoritvas. Tung, rejäl och rymmer många tulpaner. Tulpanerna har jag köpt på Coop Forum. De kostade 29.90 för 10 stycken. Jag köpte två buketter och blandade till en stor.

Buketten står på vår gamla kista (från 1802), som agerar sidobord i vårt vardagsrum. Kistan har jag ärvt av min mamma. Allt jag vet är att den kommer från morfars sida. Korgen har jag köpt på en inredningsbutik här i Umeå. Den samlar senaste tidningsskörden. Den fina illustrationen har jag beställt från Family Living för något år sedan. Det är Camilla Fuchs som har illustrerat. Den är härligt knasig. Ett rum med vackra tapeter och rosor passar en inredare. Och ett kylskåp med balettkjol. Varför inte? :) Y

Foto: Annika Persson. 

7 kommentarer:

Elin, Elinphoto.se sa...

Underbara tulpaner!
Jag gillar den där tavlan, den är verkligen busigt härlig.

Kramis!

Proforma - Irene sa...

Så fina färger på tulpanerna! Och så snyggt matchat med den fina tavlan! Jag gilla! ;)

Ulli sa...

Älskar tavlan!

Beatrix sa...

åh så fin tavla. och tulpaner är ju för härligt.

Elisabeth sa...

Kan du inte ta en bild så man ser vasen du skriver om...? Vore kul att se!

Annika sa...

Elisabeth: Jag fixar det!

Joanna sa...

Tänkte bara tipsa om att du nu har chansen att bli helgens blogg och bli länkad inför mina 300-700 unika läsare/dagligen:):)
Klicka här för att anmäla dig:
http://www.domkallarmighannes.com/2011/03/helgens-blogg.html