söndag 1 maj 2011

Trädgårdstankar

Jag har börjat samla inspiration till vår trädgård. Den behöver fräschas upp, mysas till och få fler "rum". Och så vill vi minska insynen en smula. Vi har inte satt vår prägel på den ännu. Det har varit fullt upp med att fixa med huset, så trädgården har fått vänta. Och det får den nog göra till nästa sommar. Men jag planerar gärna i tid.

I år ska vi bygga altan. Äntligen! Det skulle vi ha gjort förra sommaren, men det kom ett burspråk i vägen. Vårt burspråk i vardagsrummet hade satt sig. Det lyftes upp och gjöts om. Inte alls så enkelt som det låter. Tidkrävande och tålamodsprövande. Men så är det att ha hus. Ett gammalt hus. Det dyker alltid upp nya spännande utmaningar. :) Det finns andra projekt som måste gå före trädgården. Som målning av verandan t ex. Tills vidare så njuter jag av bilder som ovan. Ljuvliga! Hela artikeln läser du här. Y

Bilder från Hus & Hem. Foto: Peter Carlsson.

3 kommentarer:

Knaada sa...

Mitt i prick, tack för perfekt inspiration! Mysa till och skärma av, det är precis det som är mitt projekt i år! Och nästa år och säkert många år framöver :)

Ha en finfin söndag!

Linda - Formfront sa...

Man kan ju inte annat än att längta efter sommar och grönska när man ser de där härliga bilderna.

Hade jag en trädgård skulle jag vilja få till den där rumskänslan och skapa små hemliga vrår bakom bärbuskar och blomsterbäddar.

Mrs. b sa...

Fina inspirationsbilder! Jag längtar efter rum och grönska i trädgården. Men det är svårt att få till det tycker jag. Att komma fram till en bra plan.