måndag 20 juni 2011

Enkelt hyllsystem och dynor

Det här är egentligen produktbilder för golvet (Classic natur) och panelen (Pärlspont) från Baseco. Baseco har fina produkter. Men det jag vill att ni tittar lite extra på är hallförvaringen. Bilden ger en känsla av sommarhus. Det är så öppet mellan hall och vardagsrum. Det här hallösningen fungerar nog bäst där man inte bor permanent; dvs inte har så mycket kläder och skor. Ett enkelt hyllsystem, som man kan bygga själv. Bänkens konstruktion - inga konstigheter. Hyllan består av konsoler (finns att köpa färdiga) och hyllplan, som man skruvar fast krokar i. Korgar under bänken slukar en hel del. Vill man ställa skor under bänken bör man skydda golvet från väta.

Den här stylingen med prydnadskuddar på bänkar ser man ganska ofta. Det må se snyggt ut, men praktiskt är det inte. Sitter man på sådana kuddar, så blir det ganska "knöligt" och när man reser sig så ligger de inte på plats. Ett par sittdynor är mycket bättre. Eller varför inte en enda lång dyna? Y

Bilder från Baseco.

4 kommentarer:

House of Jammi sa...

Väldigt snyggt och fräscht. Men sen ser det ju aldrig lika bra ut i verkligheten, de flesta har fler än ett par skor och en jacka. Synd, för det är verkligen fint när det är så minimalt med grejer.

OBS! Missa inte det totalt supercoola hem jag visar på bloggen igår och idag.

Annika sa...

House of Jammi: Nej, så lite kläder och skor har man ju inte. Tänk så skönt det vore om det alltid var så enkelt och rent! ;) Men jag tycker att den här lösningen fungerar även om man fyller den. I ett sommarhus måste det inte vara så perfekt, tycker jag.

Anne, anness design sa...

Superfint! Fast det krävs nog en större garderob bredvid om man bara ska ha en jacka hängande framme :)

Kram Anne

Annika sa...

Anne: Sant! Men jag tycker inte att det måste vara så minimalistiskt - upp med fler jackor bara. :) Det får gärna synas att man lever och bor där.