fredag 29 juli 2011

Trevlig helg!

Pelargoner igen. Så vackra och prisvärda. Här planterade i en gjutjärnskruka vid våra vänners stuga. Vackert rosa och grönt mot ett snyggt slitet altangolv. Den här veckan har, precis som nästan alla veckor den här sommaren, bjudit på ljuvligt vackert väder. Vilken sommar vi har!

Vi har tagit det ganska lugnt de senaste dagarna. Njutit vid havet. Min man måste vila. Han råkade ut för en liten olycka i samband med farstubygget, så han har nu sprickor i minst ett (troligen flera) revben. Att skratta gör ondast, så vi försöker att inte ha alltför kul. :) Idag fick vi besök från Sundsvall och imorgon kommer halva släkten från Stockholm. Trevligt. Det blir alltså ganska fullt upp i helgen. Men jag tittar förstås in här ändå. Ha nu en riktigt trevlig helg alla fina! Y

Foto: Annika Persson. 

5 kommentarer:

House of Jammi sa...

Det känns på ditt inlägg som om jag borde tillbringat sommaren längre norrut. I Skåne har vi, men några få lysande dagar som undantag, haft konstant regn i två veckor nu. Sååå trist. Men jag ser fram emot nästa vecka som är sista semesterveckan, då ska det bli fint. Ha en härlig helg!

Ellas Inspiration sa...

Men vilken stackare. Ja det kostar att ligga på topp... *ler*

Ha en fortsatt underbar sommar!

Karin

Annika sa...

House of Jammi: Men oj, så trist med två veckors regn! Jag har tydligen bara kollat norrlandsvädret den senaste tiden. För visst har ni haft fint väder mestadels den här sommaren? Hoppas att du får en riktigt fin sista semestervecka!

Karin: Ja, nog kostar det på alltid! ;) Han mår lite bättre idag, stackarn. Tack, detsamma till dig!

Margareta, ägare t o m 2014 sa...

Har också en man med sprickor i revbenen, efter cykelolyckan. Så här har vi inte heller skrattat så mycket ;)
Trevlig fortsättning på helgen och hoppas din man snart kan fortsätta med bygget.

Annika sa...

Margareta: Även din man! Jobbigt med skadade revben! Speciellt på sommaren. Tack, hoppas att din man snart mår bättre!