onsdag 24 augusti 2011

Belysning

Hösten närmar sig (jag säger det inte högt - bara viskar det) och då vet ni... Belysning! Det går inte att komma ifrån. Belysningen är oerhört viktig när man inreder. En bra belysning lyfter fram och myser till. Flera ljuspunkter ska det vara. Variation. Funktion. Den så viktiga allmänbelysningen är ett måste när man ska städa. Hur tråkigt det än låter.

Den här lampan (Avanto) är en nyhet hos Designtorget. Tillverkad i mattlackad metall med en röd textilsladd. Jag tänker mig den i ett tonårsrum, men den passar egentligen lite överallt. Och den går att beställa i Designtorgets nätbutik. Jag har inte sett lampan IRL, men när det gäller Designtorget brukar jag känna mig trygg. Den är nog lika fin som den ser ut på bild. Y

Bild från Designtorget.

2 kommentarer:

By Charlotte sa...

Fint med färgad sladd. Mörkret närmar sig verkligen och jag har insett att fler lampor kommer att behövas till vårt nya hus ;)

/Charlotte

Ylva sa...

jag fastnade också för den där. Jag tycker att priset var förvånansvärt lågt också så det är inte omöjligt att jag slår till på en sådan i närtid:)