måndag 8 augusti 2011

Therese Sennerholt för Bookbinders Design

Kikar in och tipsar om Therese Sennerholts samarbete med Bookbinders Design. Therese Sennerholt har gjort två svartvita art work för Bookbinders Design. De har tryckts på block i tre olika storlekar och dubbelvikta kort i A6 och A5. Alldeles nytt i butik. Y

Pressfoto från Bookbinders Design.

6 kommentarer:

Moodboardwithflowers sa...

Suck... så snyggt! Deppar dock lite över att jag inte har någon butik i närheten...

Elli sa...

Hej! Jag hittade din blogg när jag googlade på sekretär :) Såg din vackra gröna, samt en vit som du skrivit om, från Systerlycklig. Jag undrar om du köpte en till sekritär, och/eller om du har tips på var man kan hitta en fin med mycket förvaring? :)

Annika sa...

Hedvig och jag: Jag förstår dig, jag har inte heller någon butik i närheten. Konstigt att produkterna inte finns i webbutiken? De kanske dyker upp där. Jag ska kolla upp det när jag kommer hem.

Elli: Kul att du hittade hit! Jag gillar verkligen sekretärer och har två stycken. Jag tänkte att jag gör ett inlägg och tipsar om fina och bra sekretärer när jag kommer hem från Paris. Så kika gärna in då.

Johanna sa...

Det går verkligen inte att få nog av Therese Sennerholt fina saker :)

Elina sa...

Älskar texten på det där kortet! :-)

Ha en fin kväll!
Elina

Bookbinders Design sa...

Hej! Tack för fina ord. Vi arbetar på som sjutton med att få igång en fullsortiment-webshop. Ledsen att vi inte kan tillgodose alla önskemål. Hoppas verkligen råda bot på detta snart!