tisdag 6 september 2011

IKEA till Umeå

Ja, då var det äntligen klart; IKEA kommer till Umeå! Jag har vetat det en tid (jag fick lite "inside" information i somras). Det är såklart toppen för Umeå som stad och för oss alla som bor här. För mig som arbetar som inredare, så är det verkligen ett plus. IKEA börjar bygga redan nästa år. Och sedan hoppas jag att det går fort. Lovar att uppdatera er som är intresserade om vad som händer. Bilden ovan är väldigt mycket IKEA. Smarta lösningar och enkelhet. Och den blå färgklicken. IKEA har aldrig varit rädda för färg. Så välkommen platta paket och låga priser! Jag gillar massor! Y

Pressbild från IKEA.

4 kommentarer:

Malin sa...

Det var väl på tiden. :-) Känns som ett måste för varje stolt stad med ett egen blågult varuhus. De är faktiskt svårslagna med sin höga lägstanivå och låga prisläge.

Kerstins foto sa...

Äntligen, säger jag bara. Det här blir en höjdare. Men börjar de bygga redan nästa år? Är det också inside information? I tidningarna verkar det som att det kommer dröja några år innan det är klart.
Ha det gott.

Annika sa...

Malin: Jag håller med dig! På alla punkter. ;)

Kerstin: Nej, jag har tyvärr ingen inside information om byggstarten. ;) Igår var det mer optimistiska tongångar om byggstarten än vad det är idag. Konstigt. Men jag väljer att tro på det mer optimistiska alternativet. Nästa år, alltså. :)

Kerstins foto sa...

Det hoppas jag med. Positivt tänkande kommer man långt med. Annars får vi väl komma med hammaren och hjälpa till. ;)