torsdag 6 oktober 2011

Min favoritvas

En av mina absoluta favoriter här hemma, är den här urnan från Upsala Ekeby. Jag har skrivit om den förut. När jag hittade den var den täckt av smuts. Jag rengjorde den noga och då blev den så här fin. Just nu känner jag mig lite orolig. Funderar på att gömma bort den ett tag. Vår lilla katt har nämligen fattat tycke för vasen. Hon vill gärna balansera på den och även klättra ner i den. Gömma undan eller jaga bort kattunge (om och om igen). Det är frågan? :) Y

Foto: Annika Persson, Flex Inredning.

9 kommentarer:

Ord & Känsla sa...

Jag hittade din blogg för ett tag sedan. Jag ska nämligen snart börja en distanskurs och bli certifierad inredare. Ser att du är detsamma:)
Drömmen är att ha något eget senare.
Vad fin din vas är. Skulle vara rädd om den, så inte katten river ner den;)

Kram Helena

Maria/Husligheter sa...

Oj, gud så söt - helt bedårande! Kanske ställa vasen på golvet om den inte redan står där så fallet inte blir så långt om kissen välter den?

Tinnar och torn sa...

Göm undan för tusingen. De kan vara vilda de små kattisarna :)

Linda sa...

haha Så söt!! Och ja.. håller med om att du ska ställa undan ditt fynd :)

Fru Tjusan sa...

Underbar vas...och kattunge!

Har en kattunge hemma, Elsa, som precis på samma vis, alltid lyckas hitta de där sakerna som man är lite extra rädd om att leka med....

Men en liten dusch med sprayflaskan brukar hjälpa, tillslut så håller hon sig borta.

Hon hittar snart en ny favorit!

Ha det!
Erica

Annika sa...

Alla: Jag tog mitt förnuft till fånga igår kväll och ställde undan vasen tillsvidare. Hoppas att liten katt snart lugnar ner sig lite, så att den kan få komma fram igen. :) Tack för era kommentarer!

Johanna sa...

Okej, ja skulle vara tråkigt om den gick sönder. Ditt foto är fantastisk fint, söt katt!

Fjordlykke sa...

Nydelig bilde av skjønne pus!!
Jeg driver å rydder hjemmet vårt. På mandag skal vi hente en Golden Retriever valp, og jeg har så mye ting alle steder..

Klem:)

Annika sa...

Johanna: Tack! Jag stör mig lite på att örat är kapat, men så kan det gå när man har bråttom. Vår lilla katt är inte still många sekunder. :)

Fjordlykke: Åh, så mysigt att få hem en Goldenvalp! Golden Retriver är en av mina favoritraser. Underbara hundar! Lycka till med lilla valpen! Kram