torsdag 24 november 2011

En DIY stjärna till

När vi ändå är inne på DIY stjärnor, så måste jag visa de här fina. Den översta bilden kommer även den från HOME by linn. Hur man tillverkar stjärnan ser ni här. Den är stjärnan är nog lite svårare att tillverka än den förra, men med lite tålamod så är jag säker på att vi klarar det. ;) Jag skulle vilja ha ett helt gäng vita stjärnor att hänga i gransriset. Så fint! Y

Bilder från HOME by linn och With a Grateful Prayer...

4 kommentarer:

Its a house sa...

Vilka fina stjärnor du har hittat, jag blev jättesugen på att testa. Tack för inspirationen!

Proforma - Irene sa...

Haha, Annika... jag har precis förberett samma inlägg med likadana stjärnor som i detta och ditt förra inlägg! Jag publicerar dom längre fram. :)
De här stjärnorna har jag gjort flera gånger och dom är inte alls så svåra att göra... pröva! Och jag hade mina vita i granris, så effektfullt mot det gröna.
Kram

Åse - Interiörguiden sa...

Jag brukar också göra sådana här stjärnor varje vinter, och jag håller med Irene, de är inte alls svåra att göra, du får testa : )

Annika sa...

Karolina: Ja visst blir man sugen på att prova!

Irene: Så kan det bli! ;) Jag har själv råkat ut för det ett par gånger. :) Gör ditt inlägg när du vill. Du behöver inte vänta för min skull. Härligt att höra att stjärnorna är lättare att göra än vad de ser ut. Sånt man gillar! ;)Kram

Åse: Tack, jag ska testa imorgon. ;)