lördag 7 januari 2012

Ljust och luftigt

Emma visar den här fina bilden idag. Jag bara älskar färgsättningen. Ja, mycket vitt förstås, men träbordets varma färg gör stor skillnad. Therese Sennerholts print med svart text och svart ram sticker ut. I bokhyllan hittar vi grått, svart, ljusare trä, grönt och rosa. Så fint! Har man en ljus bas som den här, så är det så lätt att förändra med små medel. De klara pastellerna t ex, skulle bli urfina här. Se bara på det lilla rosa som redan finns. Det ljusa luftiga igen. Trots det tunga bordet. I like!


Bild från Bovision (via emmas designblogg). 

4 kommentarer:

Kakan sa...

Härlig blandning! Jag passar på att tipsa om att imorgon söndag är det sista dagen att tävla om inredning på kakforms facebooksida.

Banebakken sa...

LIKER :)

Anonym sa...

Det är ju bordet som gör hela bilden. Avlägsna bordet eller ännu värre: måla det (vitt!*skräck*) och rummet blir högst alldagligt, ja urtrist och mediokert. Ekbordet gör att rummet landar, inte bara lättar i ett vitt inferno. Jag väljer bordet, any day och i vilket rum som helst. /Vänligen Lisa.

Annika sa...

Lisa: Jag tror att du missförstod mig - eller så uttryckte jag mig inte tillräckligt tydligt. Visst gör bordet mycket för det här rummet. Det är precis det jag menar när jag skriver att bordets varma färg gör stor skillnad. Att det känns ljust och luftigt, trots det tunga bordet, betyder inte att jag inte gillar det. Jag håller med dig om att det skulle kännas fel att måla bordet vitt.