lördag 18 februari 2012

Trevlig helg!

Jag fokuserar mycket på styling just nu. Av förklarliga skäl. Det finns alltid idéer att ta till sig. Även när man inreder hemma. I den här bilden, en snygg färgsättning med det klara blå mot det matta grå. Gammalt trä. En riktigt lång klädhängare blir toppen i hallen och snyggt är det också. Effektfullt med lysande bokstäver. 

På eftermiddagen, så var det födelsedagsfika hos syrran Jenny och hennes familj. Min systerson Tim fyller 15 år idag. Vår lilla lintott har blivit stor! Nu Melodifestivalen. Trevlig lördagkväll alla! Kram 

Bild Vt Wonen

7 kommentarer:

Skatan sa...

Den bilden gillar jag... när e:t har ramlat lös och hänger... snyggt slarvigt. Inte som hos oss. Osnyggt slarv. Jag får öva mer på slarvet tror jag.

Önskar en skön söndag.

Annakarin

Annika sa...

Annakarin: Ja, visst är det läckert att e:et får hänga löst! Inte så perfekt och tillrättalagt. Jag gillar det! En skön söndag till dig också!

a Lady & a Tramp sa...

oj, aldrig trodde jag att sånna där "krokar på bräda" skulle kunna se så snyggt ut.
Håller dock med annakarin, svårt få till det där slarvet snyggt hemma...

Blogg by Maliin Stoor sa...

Jösses vad jag funderar och kreerar.. inte lätt det här! Kan det vara så att man försöker FÖR mycket tro...

Ses imorn!

Trevlig söndag!

Kram

Maliin

Annika sa...

Johanna: Slarv hemma är något annat än en stylad bild. Mycket svårare att få till snyggt. :) Angående krokarna, så blir det ju så mycket läckrare när brädan är så här lång!

Maliin: Ja, svårt! Som du skriver; det är lätt att man försöker för mycket. Det blir spännande att se alla stilleben imorgon. Ses då! Kram!

Dröm vid havet sa...

Supersnygg bild! Bokstäverna gillar jag massor...
Kika in hos mig, jag har en tävling som du kanske gillar /Carola

Yvonne sa...

Härlig bild, I like