söndag 15 april 2012

Sommaroaser i vinterkyla

Jag har ju alldeles glömt bort att visa de här fina bilderna från IKEA. Lotta Agaton har stylat och Mikkel Vang har fotat. Det här helt fantastiska, tycker jag. Det är lite sagovärld över bilderna. Jag gillar temat; oaser med smak av sommaren - mitt i den frostiga vintern. Det var dessutom en av Stockholms kallaste vinterdagar, har Lotta berättat. Stor utomhusplåtning i bitande kyla. Men fint blev det!

Bilder från IKEA Livet Hemma. Styling: Lotta Agaton. Foto: Mikkel Vang

4 kommentarer:

Nilla sa...

Verkligen fina och sagolika bilder! De passar väl extra bra med tanke på aprilvädret som råder. (Kul förresten att du svarade på ett av min twitter-inlägg. Jag skrattar lite för mig själv, (åt mig själv att jag skriver en blogg-kommentar tillbaka som svar :-), Jag är så ovan vid det där, men det är ändå kul. Programmet jag ville tipsa om var förresten detta: http://svt.se/melodifestivalen/20120320132556/mans_och_gina_bedomer_eurovisionbidragen Ha en fin kväll. / Nilla

Marie Lithén sa...

bara älskar bilderna!!! å ja för oss i vinterland är det ju lite så där det är:)

Annika sa...

Nilla: Det fungerar ju alldeles utmärkt! ;) Jag är också ny på Twitter. Tycker att det är ganska kul! Såg programmet igår. ;)

Marie: Ja, de är så fina! Sant, det är ju faktiskt så. Inte lika vackra färger, men ändå... :)

Kathrine 'Glimt' sa...

nyyydelig ! :)