fredag 7 mars 2014

Omslaget - Vogue Living Australia

Jag gillar verkligen den här kategorin; omslaget! När det gäller omslag, så borde tidningarna ligga i framkant eller ja, i allafall i just nu-kant. :) Inte alltid så lätt kanske. Det finns en hel del mindre vackra och inte så inspirerande omslag. Därför är det så kul att lyfta fram de som är lyckade! Ja, helt enligt min smak förstås! 

Det här omslaget hittar man på Vogue Living Australias senaste nummer. Inget grått! :) Sandfärgat, äggskal och mässing. Och det vackra breda golvet. Verkligen inte övermöblerat. Ganska kalt, men hellre det än ett plottrigt omslag. Här får det vackra golvet ta plats. Och den vackra listen kring dörren. Fönstret. Och soffan och det lilla bordet missar man inte. Jag ser att det här numret innehåller reportage från Paris, Köpenhamn och Stockholm! The Swede life - Stockholm style. Kul! Det vill man ju läsa. Även Tyskland finns med; Casper Vissers hem visas. Casper Visser grundade Moooi 2001 tillsammans med Marcel Wanders. Och italienska Missoni och Alessi. 

Frida uppmärksammade nyligen att det händer att samma bild (retuscherad) används på fler än en tidnings omslag. Trist. Läs mer här. Scrolla ner en bit, så kan du läsa vad Fridas skriver om detta. 

Bild från Vogue Living Australia

Inga kommentarer: