tisdag 20 januari 2015

Små inredningstips

Fantastic Frank säljer en 3:a vid Mariatorget. Snyggt stylad förstås. Där finns flera bilder att prata lite extra om. Jag gillar att det mörka träet från trappräcket kommer igen i matgruppen. Det är sådana detaljer som gör mycket för helheten. En bild som verkligen visar hur fint rosa och grönt passar ihop med mörkt trä. En elegant känsla i första bilden. 

Den här gröna nyansen började dyka upp på produktnyheter i höstas. Den finns bl a på ljusstakar från både Muuto och Menu. Vi kommer med all säkerhet att se mer av den i vår. En mild, vacker färg. Behaglig.   

Ja, det här är en mäklarbild och den ska lämna lite åt fantasin. Men det gör bilden till ett skolexempel på hur kalt och opersonligt det kan bli när man inte har något på väggarna. En matta som binder ihop soffgruppen skulle inte heller skada. Visst kan ni se skillnaden framför er? 

Sista bilden visar en vacker gråskala. Och se där; en Aloe Vera igen. :) Tänk så trist den här bilden skulle ha varit utan det gröna. Gröna växter tillför alltid det där lilla extra! Ett enkelt, och inte särskilt kostsamt, inredningsknep. ❤︎

Bilder från Fantastic Frank.

Inga kommentarer: