söndag 10 februari 2008

Kök i hotellet

Ett fint kök som hör till en etagelägenhet i Uppsala. Lägenheten ligger i det hus som en gång var Uppsala Stadshotell. Köket har höga rundade fönster som sätter sin prägel på hela rummet. Vackra, eller hur? Köksinredningen är från Ballingslöv och kyl/frys kommer från AEG. Lägg märke till hur bra man har utnyttjat takhöjden till förvaring. Jag gissar att de har en stege i närheten.

Bild från Sköna Hem.

6 kommentarer:

Tjohalia sa...

Jag håller med det var riktigt vackra fönster och en otrolig takhöjd, kram Sandra

Anonym sa...

Just det där köket fastnade mina ögon på också - kanske framförallt för att vårt kök kommer att påminna om det. Vi har inte fönstren eller takhöjden, men väl kombinationen av vitt och ek. Jag har en tendens att leta upp sådant som pekar mot det som komma skall :-)

Anonym sa...

Ja, jag fastnade också för det :)

Mycket kök för min del nu, vi ska jag byta bänkskivor, vask och blandare. kan inte bestämma mig för om det blir en ek, vit, svart eller grå bänkskiva... Har nästan helt uteslutit ek. Klurigt!! Vad tycker du?

http://livinglikelinda.blogg.se/1202550076_kksrenovering.html

Ha en mysig söndagskväll!!

Mamma Mia sa...

Åh, sådana fönster skulle jag gärna ha i mitt kök (fast i ett gammalt hus då förstås). Mycket fint kök!

Annika sa...

Tjohalia: Det är nästan det viktigaste för mig; vackra fönster och högt i tak - resten går ju alltid att göra något åt! :) Kram

Weronica: Det stämmer! Med tanke på din utsökta smak, så vet jag att ni kommer att få ett mycket vackert kök! Det låter klokt, tycker jag! :)

Annika sa...

Linda P: Ja, det är lätt att fastna för det köket! Jag ska titta lite mer på ditt kök, så kommer det ett svar på din blogg!

Mamma Mia: Ja, fönstren är riktigt fina och inte så vanliga!