onsdag 6 februari 2008

Stockholm Furniture Fair

Idag öppnade Möbelmässan i Älvsjö, Stockholm Furniture Fair, som pågår tom den 10 februari. Det är en fackmässa, men på söndag är den öppen för allmänheten. Av de bilder jag har sett från mässan, så föll jag för den här. En jättefin barnmöbel från Heirloom. Formgiven av Sanna Lindström och Matilda Lindblom. Om Heirloom står det på deras hemsida; "Egenproducerade barnmöbler som håller. År efter år, generation efter generation. Gjorda för hand med material av högsta tänkbara kvalitet." fkdaösä ödälsfk äösadflk kjfölkafj lkdfsgjölksgj fsf fsf

Bild från Leva & Bo, fotograf Patrik Lundin.

7 kommentarer:

Villa elva-kulla sa...

Vilken barnmöbel, så otroligt snygg! Det är nästan farligt att titta in i din blogg med så mycket fina inspirationsbilder.
Är så nöjd över bokstäverna som maken har gjort, de är inte perfekta, men det är ju en viss charm med hemmagjorda saker.
Ha de bra / Jennie

Anonym sa...

Synd att man inte bor i närheten av Stockholm, för jag hade gärna gått på mässan!

Anonym sa...

Vilken snygg möbel! Hade gärna gått dit, men lite långt bort. Så trist att allt roligt händer i Stockholm som man inte har så lätt att ta sig till.

Anonym sa...

Hade gärna traskat omkring där om jag haft möjlighet!
problemet hade väl varit när man kom hem sen och ser sina egna möbler! haha

Annika sa...

Villa elva-kulla: Den är riktigt snygg! Det lät inte bra - men ändå bra på något sätt! :) Det är verkligen charmigt med hemmagjorda saker! Jag förstår att du är nöjd!

Johanna: Jag hade också gärna gått på mässan! Det kommer fler tillfällen! :)

Anne: Det är roligt när man hittar snygga barnmöbler - de kryllar inte av dem, precis! Du har så rätt; det känns som om allt kul händer i Stockholm!

Perlan: Visst hade det varit kul att få se allt nytt live! Så sant, kanske lika bra att vi stannar hemma! :)

Anonym sa...

Härligt!

Annika sa...

Nilla: Jag håller med! :)