tisdag 15 september 2009

Förstora din hund

Vi brukar prata om personligt inredda hem. Ett säkert sätt att få en personlig känsla i sitt hem är att inreda med foton på de som betyder mest. Det blir personligt av bara farten. :) Varför inte ett foto av hunden eller katten? Jag är mycket förtjust i rejäla förstoringar på hundar, som den på bilden. Det är så läckert! Svartvitt eller färg är en smaksak. Här kan ni se ett foto i färg. Y

Bild från Boligmagasinet.

10 kommentarer:

saravillfara sa...

Japp, jag håller med! Det vore hur coolt som helst. Det gäller bara att få den där "perfekta" bilden bara. Än har jag ingen tror jag, men kanske en vacker dag...?
Ha en bra onsdag!

karola sa...

Ja det var riktigt snyggt, och snacka om personligt :)

Malin sa...

det är precis en sådan bild jag vill ha på hallväggen ( eller tre då vi har tre katter) ska leta igenom arkivet och photoshoppa lite. Svartvitt är såååå snyggt, det blir så bra kontraster. Tack för tipset. Kram Malin

Elin, Elinphoto.se sa...

Jag kanske skulle slå till och förstora bilden på Cleo när hon gäspar. Skulle kunna bli coolt på rätt ställe. Men vart är rätt ställe i detta hus. Vi har ju bytt stil (på huset) helt och jag vet inte riktigt in eller ut just nu.

Kram!

Martina sa...

Fräckt! Har en del foton på mina hundar som jag skulle kunna tänka mig att förstora... gäller bara att få tummen ur...

Jenny sa...

Hej !

Under mina tre veckor praktik har jag vart med Frida och har där med vart med en del under namnebytet som nu har skett. http://trendenser.se/ är hennes nya namn så jag tänkte bara påminna om att länka om henne till detta.

Titta gärna in på min blogg som jag har byggt upp med Fridas hjälp :) tiokvadrat.blogg.se

Hälsningar Jenny

Jenny sa...

trendenser är allså nya husmusen, glömmde skriva de :)

Jenny sa...

Tack så jätte mycket för din kommentar :) Ja, Retro är en super fin porslinsserie.

Kram !

Hemmarikets Charlotte sa...

Vi gjorde ett jobb i sommar där de hade just en jätteförstoring av sin läckra lejonhund i vardagsrummet. Sneakpeak här..

http://hemmariket.blogg.se/reportage/2009/august/nelson-mfl.html#comment.

Annika sa...

Sara: Ja, er sötnos skulle göra sig bra som en stor tavla! Jag är säker på att du får till den "perfekta" bilden snart. Jag har sett dina foton, du vet! ;)

Karola: Ja, visst kan man snacka om personligt! Det kan ju liksom inte bli annat. :)

Malin: Berätta om det kommer upp några foton på dina katter i hallen. Jag vill se! :) Ja, svartvitt är ursnyggt! Kram

Elin: Det fotot skulle bli urläckert som förstoring! Ja, nya huset har verkligen en annan stil. Vilken tur att du har din inredar-syster bara ett telefonsamtal bort, om du behöver hjälp! ;) Kram!

Martina: Ja, det handlar mycket om det! :)

Jenny: Jag har koll på Fridas nya namn - grattade henne igår. Och nu är länken ordnad också. :) Tack för påminnelsen! Fin blogg har du! Kram!

Charlotte: Ja, det minns jag. Jättefint foto! Tack för länken, så att alla kan se!