onsdag 12 maj 2010

Jade Jagger-kollektionen för Indiska

Jag var och kikade på Jade Jaggers kollektion för Indiska på förmiddagen. Kunde snabbt konstatera att muggarna är mina favoriter och att kuddarna är större än jag trodde. Det är väldigt mycket Indiska över kollektionen. Så till den grad att kollektionen inte sticker ut särskilt mycket. Men visst finns det små godbitar. Om man gillar guld, så är tallrikarna, kuddarna och muggarna väl värda en närmare titt. Och kolla det rosa bordet som man har skyltat på. Läckert!

Kläderna då? Inte mycket att välja bland och inget som passar mig. Jade Jagger är ju snygg i sina plagg på bilderna. :) Långklänningen är fin - känns lite Odd Molly. Det viktigaste vid sådana här samarbeten är att man känner efter att man verkligen gillar kläderna och detaljerna och inte går på det kända namnet. Det är alltför lätt hänt. Y ****************************************
Egna foton (med tillstånd).

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kul med lite bilder på kollektionen... är dock inte så imponerad & kommer nog inte att köpa med mig något hem :)

Hoppas allt är bra med dig! Kram kram.

StrandviksVillan sa...

Gillar det mycket och ska absolut ta en titt på fredag, hoppas bara det finns nåt kvar då :)
De lila-rosa kuddarna skulle jag gärna ha!

Ha en skön ledighet!

Sara sa...

Håller med om att det rosa bordet var riktigt läckert...

Olivia sa...

Hejsan hejsan! ;)
Hittade just in till din blogg för första gången och blev stormförtjust i din underbara kreativitet. Alla bilder du tar fångar upp mig i en varm sekund och kramar mig hårt. Jag känner kännslan utav hemma och sedan märker jag nått stort. Bloggen är DU i grund och botten. Alla dina intressen, idéer och tankar i ett.

Kära bloggerska, din blogg ska åter tittas på. ♥

KRAMISKRAMAR I MASSOR // OLIVIA