torsdag 1 september 2011

Hemtex ♥ Design House Stockholm


    
Hemtex har startat ett samarbete med Design House Stockholm. Smart, säger jag. Tanken var att få fram produkter som har lång livslängd, fina vardagsvaror, som håller år efterår. Blivande Hemtex-klassiker. Flera duktiga formgivare har bidragit. Vad sägs om och Alexander Lervik och Nina Jobs?

Här visar jag mina favoriter so far. Nina Jobs lekfulla ljusstake kan man arrangera på olika sätt. Perfekt till advent, men fungerar fint året runt. Daniel Östman har satsat på ränder i Cotton Stripe, en större kollektion av bäddlinne, handdukar och pyjamas. Enkel, avskalad formgivning. Sånt som jag gillar. Jag kommer att visa fler produkter närmare jul. Y

Pressbilder från Design House Stockholm.

5 kommentarer:

saravillfara sa...

Men du, det här ser lovande ut. Undrar vad ljusstaken kommer att hamna i för prisklass, och om den eventuellt kan tänkas finnas i fler färger?

Annika sa...

Sara: Tyvärr så stod det ingenting i pressmeddelandet om priset eller den kommer att finnas i fler färger. Jag tror, eftersom det är Hemtex, att priset inte kommer att vara alltför högt. Fler färger vore toppen! Jag ska kolla upp det.

Annika sa...

eller OM den kommer att finnas i fler färger... :)

Lina - hus&bus sa...

Vilket roligt samarbete. Ljusstaken var supersnygg, hoppas att den kommer i vitt!

Annika sa...

Lina: Ja, jag tror starkt på det här samarbetet! Jag hoppas också att ljusstaken kommer i vitt (och gärna i svart).