måndag 20 februari 2012

Sovrum i vitt och stilleben

Idag har jag varit ännu en sväng till Stockholm. Plåtning av stilleben stod på schemat. Att gå upp före fem och flyga till Stockholm är nog inte att rekommendera när man ska vara alert och kreativ på dagen. Jag har en make som nästan drunknar i jobb och en sjuk son. Trött och sliten var orden för dagen. Men det var otroligt lärorikt att se alla 14 stilleben och hur de sedan blev på bild. Min egen bild hann jag bara se snabbt. Det var många bilder som skulle tas, på väldigt kort tid. Jag återkommer med ett utlåtande när jag har tittat närmare på den. 

Dagens bloggbild måste bli en säng. Jag somnade snabbt på flyget hem, för att sedan mysa ner mig i sängen med min förkylda son och Ville-hund. Där låg vi sedan i två timmar och hade det så bra. En skönt soft bild. Inbjudande. Romantisk. Patina. Lugn. Sov gott alla fina!

Bild från Bubblesoda (via Pinterest). 

3 kommentarer:

Sara sa...

Hej! Hur gick det att styla bilen? Synd att vi inte flög med samma flyg, hade varit intressant att höra mer. Jag är fortfarande i Stockholm, åker tillbaka imorn. Har lärt mig massa saker om bokslut, intressant, men inte lika kreativt :). Ha det gott!

Annika sa...

Sara: Kul att ses! Ja, bilden... Jag blev inte nöjd, men så har jag höga krav på mig själv också. Men som första bild får den duga. :) Jag åker till Stockholm i morgon igen... Vi får ta en fika när vi är stan samtidigt. :)

a Lady & a Tramp sa...

heja heja dig som kämpar på trots slitenhet!
Det kommer vara värt det, och så tar du vara bra på de små stunderna!