torsdag 16 januari 2014

Välkommen tillbaka till Flexbloggen!


Hej kära läsare! Jag hoppas att ni hittar tillbaka hit, nu när jag börjar blogga igen! Varför detta långa uppehåll kanske någon undrar? Det var aldrig tänkt att bli ett så långt uppehåll, men inspirationen tröt och familjen prioriterades. Men på Instagram har jag varit aktiv. Ett snabbt och roligt forum, där jag även fortsättningsvis kommer att lägga ut många bilder. Vad har då hänt sedan sist? Som en del av er redan vet (ni som följer mig på Instagram ex), så har jag öppnat Flex Inredning Butik & Studio! Jag tillbringar numera mycket tid i en stor och fin butikslokal med kontor i centrala Umeå. Jag är så glad och stolt över min butik. Det har varit, och kommer att bli, mycket jobb och slit, men så är det väldigt roligt också. Nej, jag lovar, jag ska inte bara blogga om butiken. Visst kommer jag att skriva om butiken och studion. Men på ett inspirerande sätt, inte bara ett marknadsföra sätt. :) Ni som har läst bloggen tidigare kommer att känna igen er! Men jag ska absolut satsa på mer egna bilder. Blandat med pressbilder och andra fina inspirationsbilder. Egenstylade bilder kommer så fort jag får lite tid över. I kväll åker jag till Stockholm och Formex, så det kommer förstås en rapport därifrån. Ja, men då så! Då kör vi igen! ❤︎

Pressbild från Tine K Home. Vald för att visa att den grafiska svartvita trenden fortfarande är aktuell. Vi kommer även att se mycket mer gröna växter i hemmen framöver. Något jag gillar! Jag har alltid inrett med gröna växter. Det blir verkligen pricken över i och ger ett vackert levande intryck. Sedan är ju grönt en av mina favoritfärger också. 

6 kommentarer:

Weronica - Living by W/Days and Weekends sa...

Varmt välkommen tillbaka till bloggosfären, Annika! Jag ser fram att följa dig här igen.

Proforma - Irene sa...

Välkommen tillbaka, ja har allt undrat vart du tog vägen! Nu ser jag fram emot fin inspiration här igen, ska bli kul! Synd det är så långt till din butik, hade gärna tagit mig en titt annars! Lycka till med den!

Frida sa...

HURRAAAAAA! Jag har saknat dig Annika. Varmt välkommen tillbaka.

Margareta, ägare t o m 2014 sa...

Äntligen! Har också saknat dig. Ses snart i din butik.

Nilla Tankebubblor sa...

Kul att du bloggar igen!

Desireé | homeanddesire.se sa...

Fantastiskt! Jag har också hittat tillbaka till min blogg efter låååååång paus och mest Instagrammande! :)