onsdag 5 november 2014

Kubus till jul

I dag kom den äntligen, leveransen från by Lassen. Ett av mina favoritmärken. Deras produkter är verkligen så fina! Gillar man inredning och letar inspiration på nätet, så har man med all säkerhet sett Kubusljusstaken i en mängd bilder. En designklassiker. Skålen har också exponerats flitigt. Se bara så fin serien kan bli till jul! 

Inspirerande! En ljustake kommer att flytta hem till oss. Jag har önskat och väntat länge nu. :) Och kanske blir det en skål också. Jag vill fylla min med hyacinter, som på bilden ovan. Så fint att ändra sin Kubus lite efter årstid. Eller så låter man den bara vara, för den är verkligen jättefin precis som den är! 

Pressbilder från by Lassen

4 kommentarer:

Proforma - Irene sa...

Hela serien är så fin! Jag har suktat efter en svart för 4 ljus och äntligen gjort slag i saken! Framöver ska jag satsa på en stor skål också, får spara lite först! ;)
Det ser ut som du har så mycket fint i din butik, synd att det är så långt bort! Eller tur kanske, jag hade nog hängt där varje dag... hihi!
Ha det gott!
Kram

Malin sa...

Riktigt snygga saker :)

FIFA Coins sa...

I like to play online game,such as xyfifa.I always buy the items online.So I am familiar with the safest and convenient way to buy FIFA 15 Coins Best online.There are: http://www.xyfifa.com/

Holly sa...

Amazing photography! Cool Blog xx