fredag 15 februari 2008

Colour me happy!


Fina produkter från Rice. De ger mig en härlig sommarkänsla! Jag ser framför mig en liten sommarstuga eller ett torp! Det skulle vara så fint att inreda med de här färgerna! Glaskrukan kan även användas som en skål och överkastet är bara så ljuvligt! Den fina korgen har en mycket vacker blå färg!glaskrukan kan även användas som skål, överkastet är bara så ljuvligt och korgen har en så fjaölkj kadjf a kljdfö Jag gillar korgar! De är fina och superpraktiska till förvaring! De är användbara till så mycket; mössor och annat i hallen, leksaker, tidningar, plädar mm. Ledorden för Rice nya kollektion har varit "Colour me happy" och det kan man verkligen förstå när man tittar på bilderna. För glad blir man! Ta en titt på Rice hemsida för mer färgglädje! Produkterna ovan finns att köpa på Inreda.com. fhhj af lkadfj akla flkajs ölkjölkjdsaiu lksdfaoiuer ölkadfj öaoiaejr aa dflkjaöljadsffffffffff

Apropå härliga färger; titta in hos Kristina - Kix Inredningskoll! Hon visar sin fina matplats med ett härligt gult köksbord. Dessutom har hon den finaste kökssoffa jag någonsin sett!


Bilder från Inreda.com.

3 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Och åh, vilka härliga fönster! Rice gör mycket fint och färgglatt!

Och angående jobbval, jag lutar som sagt åt det roligare jobbet, om jag blir erbjuden (diskussioner förs) Nu är det väl dags att ha det lite skojigare på jobbet.

Fin blogg, jag kommer tillbaka!!

Anonym sa...

Åh vilken insperationsblogg!!
/LenaS

Annika sa...

Fröken fräken: Håller med; härliga fönster - inte många som har turen att ha sådana i sitt hem! Jag håller tummarna för att du får jobbet! Tack, du är så välkommen tillbaka!

LenaS: Tack, jag blir så glad!